Nyheter

Elizabeth Andersons bok har kommit från tryckeriet

Äntligen kom leveransen, och lagret är nu smockfullt med fortfarande tryckpressvarma böcker. Så passa på att skaffa ditt exemplar hos nätbokhandlarna, från din bokhandel eller beställ direkt från oss på förlaget. ”Vad är poängen med jämlikhet?” är numera en modern klassiker och Elizabeth Anderson visar metodiskt, pedagogiskt och inte sällan underhållande på djupgående brister hosFortsätt läsa ”Elizabeth Andersons bok har kommit från tryckeriet”

Förlagets andra titel närmar sig – det blir en bok av Elizabeth S. Anderson

Nu börjar den ta form, förlagets andra titel. Det är några korrekturvändor kvar, sedan skickas allt på tryck. Förhoppningen är att få ut boken till den 11 juni. Förra gången gick allt lite snabbare än planerat, hoppas att det blir så även denna gång, men vi märker. Boken får titeln Vad är poängen med jämlikhet?Fortsätt läsa ”Förlagets andra titel närmar sig – det blir en bok av Elizabeth S. Anderson”

Böcker från tryckeriet

Så kom de äntligen från tryckeriet, kartongerna med Derek Parfits bok Jämlikhet eller prioritet? på svenska. Så nu är lagret fullt och boken finns till försäljning från och med i morgon, 15 april. Lite tidigare än planerat. Någon gång ska det vara åt det hållet också. Här kan du läsa mer om boken och läggaFortsätt läsa ”Böcker från tryckeriet”

Första boken till tryck i dag

Äntligen fick vi iväg ett slutgodkännande av Derek Parfits text Jämlikhet eller prioritet? och kan nu bara otåligt vänta på att böckerna ska komma från tryckeriet. Närsomhelst nu. Snart så…

Nytt förlag för filosofiböcker, Ad hoc förlag

I dag är den första dagen för Ad hoc förlag som inom kort kommer ut med sin första titel. Det blir Jämlikhet eller prioritet?, som är en översättning av ”Equality or Priority?”, en föreläsning av den originella moralfilosofen Derek Parfit.


Följ oss

Få våra nyheter direkt till din mejl.