Förlagets andra titel närmar sig – det blir en bok av Elizabeth S. Anderson

Nu börjar den ta form, förlagets andra titel. Det är några korrekturvändor kvar, sedan skickas allt på tryck. Förhoppningen är att få ut boken till den 11 juni. Förra gången gick allt lite snabbare än planerat, hoppas att det blir så även denna gång, men vi märker.

Boken får titeln Vad är poängen med jämlikhet? och är en översättning av en längre essä från tidskriften Ethics (”What is the Point of equality?”) .

Anderson är professor vid universitetet i Michigan och anses vara en av världens främsta jämlikhetsteoretiker. 2008 valdes hon in i American Academy of Arts and Sciences, 2013 fick hon ett Guggenheimstipendium för att bedriva sin forskning och 2019 fick hon vad som ibland kallas ett ”Genius Grant” från MacArthur Fellows program.

Här kan du läsa om boken. Och självklart kan du förboka redan nu om du vill vara säker på att få ditt exemplar så snabbt som möjligt. Skicka bara ett mejl så ordnar vi det.